Larenda,cz - MVK Kladno
Jdi na obsah Jdi na menu
 


MVK Kladno

 

oddelovac-lruzicky-se-zelenym.gif

MVK KLADNO

pořádající

ZO PRAHA - ZÁPAD

 

chov.-praha-zapad.png

 Dne 27.-28.11.2010

V sobotu a v neděli jsme bojovali na dvoudenní mezinárodní výstavě v Kladně. Jako první šla na řadu HANNY HOLLY of Sudden Blazing.cz

Od posuzovatelky MUDr.Marie Říhové obdržela V2, kde naší kočičku porazila Valley Princess Mellow Goliath.cz

a.jpg

 Pak se na řadu dostala naše menší kočička OLLIE ORIA of Sudden Blazing.cz

která obdržela od posuzovatelky Berty Němcové krásné ohodnocení V1, BIV total, nom. BIS i když v nominaci o BIS bojovala jak se patří s pořádným nasazením, bohužel nestačila na svojí sestřičku OGGIE ORIA of Sudden Blazing.cz která zvítězila. Věříme, že nás OGGIE nechá taky jednou na toto krásné umístění se dostat.

b.jpg

 V neděli jsme bojovali už jenom s naší OLLIE a čekala nás také velká bojovnice se jménem Elis Viktoria Pride,cz. Na tento duelový souboj si nás pozvala posuzovatelka Grazyna Malaga.Obě princezny se moc snažily.Po pěkném předvedení obou kočiček jsme získali jako v sobotu moc krásné ocenění V1.

c.jpg

 Po té jsme bojovali o BIV a nom. BIS, kde se OLLIE mimo jiné potkala se svým bratříčkem O'NEAL ORI of Sudden Blazing,cz v tomto triu všichni závodili skvěle a vydali ze sebe uplně všechno, samozřejmě i holky co je po celou dobu předváděly. Pomalu se blížil verdikt od posuzovatelky Grazyny Malaga, po kterém naše OLLIE získala BIV total a nom. BIS.

d.jpg

 A na závěr soutěže se OLLIE opět vydala na velký souboj do BIS, samozřejmě jsme se tam sešly s krásnýma kočičkama, nemůžu ani opomenout, že v jedné s klecí se na svůj závěrečný souboj opět připravovala také její sestřička OGGIE, která si tam spokojeně vrněla a čekala na začátek BIS. Závěr soutěže OLLIE zvládala moc krásně, byla opravdu fantastická, samozřejmě všechny kočičky v závěrečném souboji byly skvělé, ale vyhrát, jak to všichni znáte může jenom jeden.A tím vítězem se opět stala OGGIE ORIA of Sudden Blazing,cz

OGGIE MOC GRATULUJEME  

e.jpg

Naše dvě kočičky vybojovaly na výstavě:

Hanny Holly of Sudden Blazing,cz V2

Ollie Oria of Sudden Blazing,cz 2 x V1, 2 x BIV total, 2 x nom.BIS

 oddelovac-lruzicky-se-zelenym.gif