Larenda,cz - ROK 2010
Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

 

 

oddelovac-motyl-na-sedozlate.gif

19. 12.2010

MVK Praha Stromovka:

Na poslední výstavu v tomto roce jsme se jeli účastnit do Prahy, kde jsme získali s naší OLLIE ORIA of Sudden Blazing.cz V1 od švýcarské posuzovatelky Joelle Pillonel.

 

 a.jpg

 oddelovac-motyl-na-sedozlate.gif

4.-5. 12.2010

MVK Olomouc:

V sobotu jsme se účastnili soutěže naposledy v katerogii koťátek 3-6 měsíců. Ollie se norskému posuzovateli strašně moc líbila a kromě V1 a srdce na posudku ji nominoval i do závěrečné Best in show.

 

 o.jpg

 Tentokrát už ale v kategorii "velkých" koťátek 6-10 měsíců. Ollie získala známku V1 a BIV kitten, o nominaci se "poprala" právě s italským vítězem ze soboty.

o1.jpg

oddelovac-motyl-na-sedozlate.gif

27.-28. 11.2010

MVK Kladno:

Poslední listopadový víkend jsme byli na dvoudenní mezinárodní výstavě v Kladně, kterou mimo jiné pořádala ZO Praha - západ, kterými jsme členy. Na tuto výstavu jsme se moc těšili. Tentokrát jsme se na výstavu vydali s dvěma princeznami  s OLLIE ORIA of Sudden Blazing.cz HANNY HOLLY of Sudden Blazing.cz. Obě se moc snažili a bojovali o co nejlepší umístění, HANNY HOLLY, která byla naposledy v květnu na výstavě byla ze začátku trochu nesvá, ale pak se zklidnila a vše bezvadně ustála. Od MUDr. Marie Říhové si odnesla potěšující V2. Naše menší bojovnice OLLIE ORIA, která je o rok mladší než HANNY HOLLY se do soutěže vrhla opravdu skvěle a bez zaváhání si šla za svým kočičím úspěchem. V sobotu od Berty Němcové dostala V1, BIV total, NOM BIS a v neděli vybojovala od Grazyna Malaga V1, BIV total, NOM BIS.

 

oddelovac-lruzicky-se-zelenym.gif

MVK KLADNO

pořádající

ZO PRAHA - ZÁPAD

 

chov.-praha-zapad.png

 Dne 27.-28.11.2010

V sobotu a v neděli jsme bojovali na dvoudenní mezinárodní výstavě v Kladně. Jako první šla na řadu HANNY HOLLY of Sudden Blazing.cz

Od posuzovatelky MUDr.Marie Říhové obdržela V2, kde naší kočičku porazila Valley Princess Mellow Goliath.cz

a.jpg

 Pak se na řadu dostala naše menší kočička OLLIE ORIA of Sudden Blazing.cz

která obdržela od posuzovatelky Berty Němcové krásné ohodnocení V1, BIV total, nom. BIS i když v nominaci o BIS bojovala jak se patří s pořádným nasazením, bohužel nestačila na svojí sestřičku OGGIE ORIA of Sudden Blazing.cz která zvítězila. Věříme, že nás OGGIE nechá taky jednou na toto krásné umístění se dostat.

b.jpg

 V neděli jsme bojovali už jenom s naší OLLIE a čekala nás také velká bojovnice se jménem Elis Viktoria Pride,cz. Na tento duelový souboj si nás pozvala posuzovatelka Grazyna Malaga.Obě princezny se moc snažily.Po pěkném předvedení obou kočiček jsme získali jako v sobotu moc krásné ocenění V1.

c.jpg

 Po té jsme bojovali o BIV a nom. BIS, kde se OLLIE mimo jiné potkala se svým bratříčkem O'NEAL ORI of Sudden Blazing,cz v tomto triu všichni závodili skvěle a vydali ze sebe uplně všechno, samozřejmě i holky co je po celou dobu předváděly. Pomalu se blížil verdikt od posuzovatelky Grazyny Malaga, po kterém naše OLLIE získala BIV total a nom. BIS.

d.jpg

 A na závěr soutěže se OLLIE opět vydala na velký souboj do BIS, samozřejmě jsme se tam sešly s krásnýma kočičkama, nemůžu ani opomenout, že v jedné s klecí se na svůj závěrečný souboj opět připravovala také její sestřička OGGIE, která si tam spokojeně vrněla a čekala na začátek BIS. Závěr soutěže OLLIE zvládala moc krásně, byla opravdu fantastická, samozřejmě všechny kočičky v závěrečném souboji byly skvělé, ale vyhrát, jak to všichni znáte může jenom jeden.A tím vítězem se opět stala OGGIE ORIA of Sudden Blazing,cz

OGGIE MOC GRATULUJEME  

e.jpg

Naše dvě kočičky vybojovaly na výstavě:

Hanny Holly of Sudden Blazing,cz V2

Ollie Oria of Sudden Blazing,cz 2 x V1, 2 x BIV total, 2 x nom.BIS

 

oddelovac-motyl-na-sedozlate.gif

14. 11.2010

MVK Pardubice:

Uplynulou neděli jsme jeli na výstavu do Pardubic s naší OLLIE ORIA of Sudden Blazing.cz. Cesta na výstavu byla o proti cestě před čtrnácti dny na světovku jak mávnutím proutku za námi. Výstavu jsme si jako všechny ostatní hezky užívali, OLLIE od švýcarského posuzovatele dostala V2.

 OLLIE ORIA of Sudden Blazing.cz

 

 

1600x1200.jpg

 

oddelovac-motyl-na-sedozlate.gif

 

 30.-31. 10.2010

img_bestpage4787.gif

FIFEŚ WORLD SHOW FRANCE 2010

7.jpg

chodici-kocka.gifklik1.jpg

 

 

oddelovac-motyl-na-sedozlate.gif

16.-17. 10.2010

MVK KONGRESOVÉ CENTRUM PRAHA:

Tento víkend jsme se zúčastnili dvoudenní mezinárodní výstavy v KC Praha, kde nám naše holčička OLLIE ORIA of Sudden Blazing.cz opět udělala radost a výborně se reprezentovala a výstavu velmi dobře snášela. Oba dva dny dostala krásnou známku V1 a byla nominována do BIV a BIS a v sobotu byla ještě nominována do speciální soutěže mainských mývalích koček.

OLLIE ORIA of Sudden Blazing.cz

  V1,  nom. BIS

 V1,  nom. BIS 

mvk-praha.jpg

oddelovac-motyl-na-sedozlate.gif

 2.10.2010

MVK LIBEREC:

Navštívili jsme v sobotu výstavu v Liberci a naše nejmenší kočinda OLLIE ORIA of Sudden Blazing.cz nám udělala obrovskou radost. Nejen, že cestu a výstavu snášela velmi dobře, ale opět jsme se moc líbili. A byla jsem pochválena i já za předvedení naší princezny, což mě moc potěšilo, protože jsem začátečník.

OLLIE ORIA of Sudden Blazing.cz

V1, BIV TOTAL, NOM BIS

 

13.tyd.jpg

 

oddelovac-motyl-na-sedozlate.gif

10.9.2010

Konečně  jsme se dočkali a máme malou holčičku OLLIE ORIA of Sudden Blazing.cz si vezeme domů. Od narození naší malé jsme se na tento den moc těšily. Doufáme, že se Ollie bude u nás líbit a, že se brzo zkamarádí s našema dvěma holčičkama SENDY a HANNY HOLLY of Sudden Blazing.

Naší chovatelce Lence moc moc DĚKUJEME!!!

OLLIE

o1.jpg

                                 HANNY                                   SENDY

14hanny-v4.jpgbeze-jmena.jpg

 

 

oddelovac-motyl-na-sedozlate.gif

4.-5. 9.2010

MVK CHODOVÁ PLANÁ:

Připojili jsme se k naší chovatelce a zúčastnili se výstavy s naší " budoucí " druhou chovnou kočičkou. Ollie se moc hezky předvedla, zúčastnila se vrhu a pak bojovala sama za sebe a moc se líbila.

OLLIE ORIA of Sudden Blazing.cz

V1, NOM BIS

 

chodova-plana.jpg

 

oddelovac-motyl-na-sedozlate.gif

1.6.2010

Po delším rozmyšlení jsme si zaregistrovali chovnou stanici " LARENDA . cz " 

holky-uvod.jpg1.jpg

 

oddelovac-motyl-na-sedozlate.gif

7.1.2010

Zaregistrovli jsme se v ČESKÉM SVAZU CHOVATELŮ PRAHA ZÁPAD

 

chov.-praha-zapad.png

 

oddelovac-motyl-na-sedozlate.gif

27.10.2009

Pořídili jsme naší SENDY kamarádku HANNY HOLLY of Sudden Blazing. Je to nádherná kočička a věříme, že se jí u nás bude líbit.

 

       obrazek-ruze-whisky-blik.gifbeze-jmena.jpg

 

 

oddelovac-motyl-na-sedozlate.gif

5.6.2009

Našli jsme opuštěnou a zuboženou kočičku, které jsme dali jméno SENDY.

 

s-1komplet6.jpgobrazek-zluta-ruze.gif

 oddelovac-motyl-na-sedozlate.gif